×
تنظیمات ویجت
پست الکترونیک
English
ارتباط با ریاست
مرکز بهداشت استان
Toggle navigation
صفحه اصلی
آموزش بهداشت و سلامت
سبک زندگی طب ایرانی
پیشگیری از حوادث و بلایا
آمادگی خانواده در برابر مخاطرات طبیعی
آمادگی خانوار در برابر بلایا
آمادگی خانوار در برابر زلزله
بهبود تغذیه جامعه
اهمیت مصرف حبوبات
پوکی استخوان
روزانه شیر و لبنیات مصرف کنید_پوستر
مصرف سبزی
مصرف میوه
مصرف نمک را محدود کنید_پوستر
منایع غذایی کلسیم
نمک، قند و چربی کم مصرف کنید
تغذیه صحیح در بارداری
تغذیه و واکسیناسیون
رهنمودهای غذایی جدید
رژیم درمانی در هپاتیت
ظرف غذای مناسب و نامناسب
توصیه تغذیه ای در روزه داری- کرونا
جدول زمان نگهداری مواد غذایی
تغذیه و سلامت قلب
طعم تندرستی
تغذیه زنان
فایل کتاب تغذیه سالمندان
تغذیه سالم در دوران سالمندی
اهمیت مصرف صبحانه
اهمیت سلامت میوه و سبزی
اهمیت کاهش مصرف نمک در سلامت کودکان
ایمنی غذا در مدارس
تغذیه سالم در رستوران و مراکز جمعی
سلامت دانش آموزان با مصرف میان وعده های کم نمک
کاهش مصرف قند،نمک و چربی
مقدار مصرف نمک در روز
بیماری های غیر واگیر
۱۰ راه برای کنترل فشارخون بالا بدون درمان دارویی
چاقی، دور کمر و نقش آن در کنترل فشار خون
زندگی سالمتر با مصرف نمک کمتر
فیبر و کنترل فشار خون
کتابچه تغذیه در فشار خون بالا
دانلود کتابچه قلب
بیماریهای قلبی و عروقی
علائم شایع سرطان ها
پیشگیری از بروز سرطان
دیابت (مرض قند)
آشنایی با دیابت
پیشگیری از ابتلا به دیابت
بیماری های واگیر
پاسخ به پرسش های رایج در مورد بیماری وبا
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF)
سالک چیست
سیاه زخم
شیگلوز
عفونتهای بیمارستانی
فاسیولیازیس
مقاومت میکروبی
هرآنچه باید در مورد بوتولیسم بدانیم
هرآنچه باید در مورد بیماری وبا بدانیم
تشخیص و درمان هپاتیت B & C
مارگزیدگی و عقرب گزیدگی
اقدامات لازم جهت پیشگیری از ابتلابه هاری برای افراد حیوان گزیده
اسهال خونی
بیماری سل چیست
سبک زندگی در بیماران هپاتیتی
آنچه باید درمورد جذام بدانیم
پاسخ به پرسش های رایج درمورد کیست هیداتید
پاسخ_به_سوالات_متداول_در_مورد_آبله_میمونی
پیشگیری از هاری و حیوان گزیدگی
نظام مراقبت سندرمیک
هر آنچه باید درمورد بیماری های آمیزشی بدانیم
هر آنچه در مورد کزاز باید بدانیم
هر آنچه در مورد مننژیت باید بدانیم
هر آنچه که باید در مورد بیماری سل بدانید
هر آنچه که باید در مورد سرخک بدانید
هرآنچه باید در مورد بیماری دانگ بدانیم
ایدز HIV
چند پرسش و پاسخ در مورد ایدز
بیایید HIV را بهتر بشناسیم
سلامت خانواده، جمعیت و مدارس
سلامت خانواده و جمعیت
ترویج ازدواج به وقت نیاز
تقویت هویت مادری
تک فرزندی و عوارض آن
دستاوردها و پیامدهای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
سقط عمدی جنین
پیامد های سالمندی جمعیت
مشاوره و روان شناسی خانواده
معایت تک فرزندی
ناباروری
خانواده، اخلاق و سبک زندگی
فرزند آوری از منظر آموزه های اسلامی
ناباروری
سقط و عوارض آن
حقوق و احکام خانواده
اهمیت فرزند آوری در قرآن
کودکان
شکوفایی استعداد کودکان ۰ تا ۵ سال
کتابچه بازی کودکان زیر ۶ سال
نکات کلیدی مراقبت ۱۲ماهگی
نکات کلیدی مراقبت ۲ ماهگی
نکات کلیدی مراقبت ۳-۵ روزگی
نکات کلیدی مراقبت ۵سالگی
نکات کلیدی مراقبت ۹ ماهگی
نکات کلیدی مراقبت ۳۰ تا ۴۵ روزگی
نکات کلیدی مراقبت ۴۰ ماهگی
نکات کلیدی مراقبت ۱۵ماهگی
نکات کلیدی مراقبت۱۸ ماهگی
میانسالان
اصول شیوه زندگی سالم (تغذیه میانسالان در بیماری)
اصول شیوه زندگی سالم در میانسالان(استعمال دخانیات)
اصول کلیدی ورزش و فعالیت جسمانی
«سبک زندگی سالم و باروری»
آموزههای طب ایرانی برای سلامت زنان
«مادری و اشتغال»
تک فرزندی
پمفلت آسیبهای شغلی
پیشگیری از سرطان های شایع در زنان
نقش شیوه زایمان بر افزایش جمعیت
تاثیر سقط جنین بر سلامت زنان
شیوه زندگی سالم و سرطان های شایع در مردان
پوکی استخوان مردان
عفونت آمیزشی در مردان
سواد سلامت و نقش آن در سلامت مردان
مردان و سلامت جنسی
پمفلت فعالیت فیزیکی
سالمندان
سلامت دهان و دندان سالمندان
راهنمای خدمات سالمندان
پیامدهای سالمندی جمعیت
سالمندی سالم
شیوه زندگی سالمندی
معرفی خدمات سالمندان
معرفی خدمات میانسالان و سالمندان
شهر دوستدار سالمند
سلامت محیط و کار
پاسخ به سوالات در مورد قوانین بهداشت محیط
پیام ها برای مضرات دخانیات
پیام هایی در مورد بهداشت آب
پیام هایی در مورد بهداشت مواد غذایی
پیام هایی در مورد دفع بهداشتی پسماند
روز جهانی بدون دخانیات
شکایت قابل طرح در سامانه ثبت شکایت مردمی ۱۹۰
قوانین مرتبط با بهداشت محیط
ارگونومی
برای ضد عفونی آبهای مشکوک به آلودگی چه اقدامی میتوان انجام داد؟
بسته آموزش بهداشت کشاورزی ویژه بهورز
راهنما و دستور العمل جامع بهداشت کشاورزی ایران
راهنمای جامع بهداشت رانندگان
روش سالم سازی سبزیجات
سؤالات پرتکرار در مورد تجهیزات حفاظت فردی__راهنمای پیشگیری و کنترل کووید
شرایط نگهداری صحیح از نمک تصفیه شده یددارچگونه است؟
ویژگیهای بوفه بهداشتی
ارگونومی در کار
سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
خشونت خانگی چیست؟
مهارت فرزندپروری
مهارت مدیریت استرس
مهارت ارتباطی چیست؟
مهارت مدیریت خشم
الکل چیست؟
توصیه هایی برای مدیریت استرس
راهنمای اقدام کنندگان اولیه برای صحنه خودکشی
راهنمای اقدام برای مداخله کنندگان اولیه خودکشی
مداخله روانشناختی در بازماندگان افراد فوت شده به دنبال خودکشی
محتوای کتاب پیشگیری از خودکشی
مداخله کوتاه مدت روانشناختی و پیگیری پس از ترخیص
استراتژی های کلیدی سلامت روان در محیط کار
داخله مختصر روانشناختی برای افراد دارای افکار خودکشی
استرس شغلی در محیط کار
خودکشی
محتوای آموزشی محرم و اربعین
برنامه ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی
جملات آموزشی منتخب ویژه ایام محرم
محتوای آموزشی منتخب ویژه محرم و اربعین
کتابچه آموزشی اربعین
کتابخانه دیجیتال سلامت
اشکال دارویی و روش استفاده از آنها
ارتباط با سالمند
اصول مراقبت نوزادان و کودکان
چاقی کودکان
حوادث در سالمندان
لثه و بیماریهای آن
راهنمای آموزشی بهورز
زایمان طبیعی
ناخوشی ها
علایم خطر پس از زایمان
راه های پیشگیری از بیماری ها و پیشگیری از ناقلین
بهبود تغذیه جامعه
آموزش و ارتقای سلامت
بازی اینترنتی آموزش سلامت
سلامت دهان و دندان
سلامت دهان و دندان
مدیریت خطرهای ناشی از جیوه در بخشهای دندانپزشکی
طرح مشترک توانمندسازی دانش آموزان
محتوای آموزشی ویژه راهیان نور
توصیه های ماه مبارک رمضان
آمادگی پیش از رمضان
بارداری،شیردهی و روزه داری
بیماریهای زمینه ای و روزه داری
توصیه های بهداشتی عید فطر
دیابت و رمضان
روزه داری و یبوست ۱
روزه داری و یبوست ۲ طب ایرانی
سردرد در روزه داری
سیستم ایمنی بدن در ماه مبارک رمضان
مایعات مناسب روزه داری
مایعات و روزه داری طب ایرانی
جمعیت و خانواده
سامانه یکپارچه بهداشت (سیب)
برنامه عملیاتی
فرمت برنامه های عملیاتی
بخش نامه های برنامه عملیاتی
فیلم های آموزشی سامانه برنامه عملیاتی
راهنمای کامل سامانه سیب
راهنمای ثبت اطلاعات زیج حیاتی در سامانه سیب
راهنمای استفاده از سامانه سیب ویژه مدیر سیستم
راهنمای استفاده از سامانه سیب ویژه پزشک
راهنمای استفاده از سامانه سیب ویژه پذیرش
راهنمای استفاده از سامانه سیب ویژه غیر پزشک
راهنما بلوک بندی در سامانه سیب
آموزش نحوه پر کردن طول و عرض جغرافیایی در سامانه سیب
نحوه ثبت اطلاعاتی میهمانی که در سامانه ثبت نشده است
راهنمای ثبت اطلاعات واحدها در سامانه سیب
راهنمای تکمیل اطلاعات (شبکه بهداشت)
راهنمای تکمیل اطلاعات (مرکز خدمات جامع سلامت)
راهنمای تکمیل اطلاعات (پایگاه سلامت)
راهنمای تکمیل اطلاعات (خانه بهداشت)
راهنمای گزارشگیری سامانه سیب
نحوه گزارش گیری از سامانه سیب ویژه پزشک
نحوه گزارش گیری از سامانه سیب ویژه کارشناسان ستادی
نحوه گزارش گیری از سامانه سیب ویژه کاربران سامانه
راهنمای سامانه سیب در برنامه سلامت خانواده ورژن یک
برنامه مادران
برنامه کودکان
برنامه باروری سالم
برنامه میانسالان
برنامه سالمندان
کاربران برتر سامانه سیب
ورود به سامانه سیب
ورود به سامانه آموزشی سیب
میز خدمت الکترونیک
کمیته HSR
تشخیص و نیازدرمانی MIH
ورود به سامانه HSR
اولیت های پژوهشی و مداخلات سلامت
پایان نامه ها و کار در بهداشت
آیین نامه پژوهشی HSR
طب ایرانی
کارگاه آموزشی طب ایرانی - ویژه پزشکان
بوکلت بسته خدمت طب ایرانی ویژه غیر پزشک
سبک زندگی طب ایرانی
کلیپ سبک زندگی سالم (قسمت اول)
آشنایی با مبانی طب ایرانی ویژه پزشکان
کلیپ سبک زندگی سالم - هوا
کلیپ سبک زندگی سالم - نوشیدن
پرسشنامه سنجش وضعیت دندان ۶ و مهارتهای بهداشتی کودکان ۶تا ۷ سال در حفظ سلامت دندان ۶ سالگی
صفحهاصلی
پرسشنامه
پرسشنامه
لطفاً خطاهای زیر را رفع نمائید:
طرح مشترک توانمند سازی دانش آموزان ابتدایی برای ارتقای وضعیت تغذیه، نمایه توده بدنی و فعالیت فیزیکی
نام و نام خانوادگی
*
نام کامل
0
کد ملی
*
ده رقم را کامل وارد کنید
1
2
شهرستان
*
3
پایه تحصیلی
*
4
نام مدرسه
*
5
با استفاده از فایل راهنمای شماره یک قد خود را اندازه گیری و ثبت نمایید.
*
قد خود را برحسب متر به صورت ععد وارد نمایید
6
با استفاده از فایل راهنمای شماره یک، وزن خود را اندازه گیری و ثبت نمایید.
*
وزن خود را بر حسب کیلوگرم به صورت عددی وارد نمایید
7
با استفاده از فایل راهنمای شماره دو نمایه توده بدنی خود را محاسبه کرده و تعیین نمایید وزن شما در کدام محدوده است و در جای خالی ثبت کنید.
*
انتخاب کنید
لاغری شدید
لاغر
طبیعی
اضافه وزن
چاق
8
با استفاده از فایل راهنمای شماره سه مشخص کنید وضعیت مصرف شما از هر کدام از گروه غذایی میوه، گروه غذایی سبزی و گروه غذایی شیر و لبنیات چگونه بوده است؟ امتیاز خود را در جای خالی ثبت کنید
*
اگر به ندرت از از گروه غذایی میوه، گروه غذایی سبزی و گروه غذایی شیر و لبنیات استفاده میکنید به خود امتیاز صفر و اگر کمتر از دو واحد (سهم) در روز مصرف میکنید امتیاز 1 و اگر مساوی یا بیشتر از دو واحد یا سهم مصرف میکنید امتیاز 2 بدهید. مجموع امتیاز سه گروه را در جای خالی یادداشت کنید.
صفر امتیاز
یک امتیاز
دو امتیاز
سه امتیاز
چهار امتیاز
پنج امتیاز
شش امتیاز
9
معمولا چقدر فست فود و تنقلات کم ارزش یا بی ارزش مصرف میکنید(فست فود شامل ساندویچ های حاوی سوسیس و کالباس، سمیوسه و پیتزا) (تنقلات کم ارزش یا بی ارزش شامل هله هوله های شور، شیرین و چرب مثل چیپس و پفک، نوشابه، آب میوهای صنعتی و ...) ؟ امتیاز خود را در جای خالی ثبت کنید
*
تقریبا هر روز صفر امتیاز، یک یا دوبار در هفته 1 امتیاز، حد اکثر یک یا دوبار در ماه 2 امتیاز
صفر امتیاز
یک امتیاز
دو امتیاز
10
معمولا چقدر فعالیت بدنی در روز دارید (60 دقیقه در روز شامل پیاده روی تند یا دوچرخه سواری یا شنا یا فوتبال یا ...)؟ امتیاز خود را در جای خالی ثبت کنید
*
تقریبا بدون فعالیت صفر امتیاز، کمتر از 7 ساعت در هفته 1 امتیاز، 7 ساعت یا بیشتر در هفته 2 امتیاز
صفر امتیاز
یک امتیاز
دو امتیاز
11
برنامه شما برای داشتن تغذیه بهتر، فعالیت فیزیکی مناسب و رسیدن یا حفظ وزن مطلوب چیست؟
*
در کادر رو به رو بنویسید.
12
کد امنیتی
ثبت فرم